Profil

Jeg begyndte zoneterapiuddannelsen i efteråret 2015 ved Dansk Institut for Zoneterapi ved Sanne Andersen. Det endte med en uddannelse som RAB godkendt Zoneterapeut i 2017. Dette er blot blevet starten.

Jeg har altid været nysgerrig på komplementær og alternativ behandling. I 2015 blev jeg klar over, at det var en uddannelses-vej jeg gerne selv ville gå. Hjælpe andre og formidle det, jeg har lært om selv-udvikling og sundhed i løbet af mange år. Jeg ønskede at kombinere ny viden med min viden erhvervet gennem egne erfaringer og kurser og få endnu flere værktøjer til at hjælpe andre. Valget endte på zoneterapi. Den zoneterapi uddannelsen jeg har fået omhandler hele mennesket, med tanke for at krop, sjæl og sind hænger sammen. Det stemmer overens med måden jeg i forvejen tænker på, og har derfor været et perfekt match. Jeg tror på at søge årsagen i stedet for at symptombehandle.

Det er efterfølgende blevet til en uddannelse også som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og løbende flere kurser.

Jeg glædes dybt, når mine klienter oplever forbedringer, lindringer eller at gener helt forsvinder, og når jeg kan se i deres øjne, at energien   vender tilbage. Glædes over at jeg via min uddannelse kan sammen sætte unikke behandlings forløb, hvilket giver så god mening. Hver enkelte menneske er unik og derfor skal behandlingerne skræddersyes efter dette.

Uddannelser & Kurser

2016 Sundheds psykologi Kursus
2016 Kost, vitaminer og mineraler Kursus
2016 Biopati
2016 Kinesisk medicin
2016 Anatomi & Fysiologi
2017 Sygdomslære
2017 Meridianlære
2017 Orientalsk Diagnose
2017 Øreakupunktur Kursus
2017 Førstehjælp Kursus
2017 Uddannet RAB Godkendt zoneterapeut

2018 Uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

2018 Bindevævsmassage

2018 Bækken, Ben, Fødder mobelisering

2018 KST 1

2018 Babyterapi 1

HVAD ER RAB GODKENDT ?

RAB betyder registreret alternativ behandler. Når du vælger en RAB godkendt behandler er det din garanti for at behandleren har en solid og opdateret uddannelse bag sig.

Sygeforsikringen “danmark” og nogle private sundhedsforsikringer givertilskud til behandling hos en RAB godkendt zoneterapeut.

For at være registreret alternativ behandler (RAB) er der en række krav til uddannelsen om indhold og timetal. Det er også et krav at man har eksamen i anatomi/fysiologi, sygdomslære og taget første hjælp.